Menu

Växelriktare för backupsystem med krav

Växelriktare solceller

Växelriktare för industri och datacenter

Letar du efter växelriktare för datacenter? Då har du hittat rätt!

För att man ska kunna backa upp strömmen i en byggnad eller anläggning måste den konverterad till växelström. Detta gör man med hjälp av en växelriktare, vilket är en grundläggande del i ett backupsystem.

När nätet fungerar som det ska passerar den igenom systemet och slås på när nätet försvinner. De går att konfigurer för enfas eller trefas. På Polyamp erbjuder vi kvalitativa växelriktare från Powernet i Finland, som gör det mer lönsamt än någonsin att använda sig av växelriktare.

Polyamp Aktiebolags ledningssystem är kvalitetscertifierade och uppfyller kraven i ISO 9001:2008 som omfattar utveckling, produktion, försäljning och support av strömförsörjningsutrustning och system. Vi har goda kunskaper om växelriktare för industri och datacenter och hjälper dig gärna ifall du har några frågor.

Hos oss finner du kvalitativa växelriktare för industri

Polyamp Power Division är ett företag med lång erfarenhet och avancerade teknologiska kunskaper som arbetar med expertis på strömförsörjningsprodukter. Vi driver egen utveckling och tillverkning av DC-DC omvandlare och nätaggregat och har ett ett kundregister som sträcker sig över hela världen. Vi besitter gedigen kompetens och specialitet om växelriktare för industri och datacenter med hög tillförlitlighet utformad för användning i tuffa miljöer.

Kontakta oss för växelriktare för industri och datacenter

För personlig rådgivning och vidare information angående våra växelriktare för solceller, ta då kontakt med oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur våra produkter fungerar. Tel 0120-85410.

Varmt välkommen att kontakta oss på Polyamp.

Jag vill ha mer information, vänligen kontakta mig!

Besökare

Idag 26

Igår 238

Denna vecka 26

Denna månad 7686

Alla 265636

Logga in