Menu

Spänningsomvandlare

Spänningsomvandlare

Här hittar du spänningsomvandlare

Polyamp tillverkar och utvecklar fristående spänningsomvandlare. Detta betyder att de möter de elektriska säkerhetskrav som finns och att de kan installeras i vilket utrymme som helst som är väderskyddat.

Våra spänningsomvandlare är luftkylda med konvektion som kan monteras i valfri riktning. Standard för arbetstemperatur ligger på mellan -25 och +55°C, alternativt upp till +70°C vid full uteffekt.

Likspänningsomvandlaren går att montera i miljöer som är särskilt känsliga för störningar, som exempelvis marinen, militären och telekom. Detta samtidigt som de klarar av att vara i elektriskt dåliga miljöer så som tåg, kraftindustri, ställverk och övrig tung industri. Samtliga spänningsomvandlare har lika bra EMC-data på såväl utgång, som ingång.

Samtliga av våra modeller kan monteras på vägg, chassi samt TS35 DIN-skena. De flesta av enheterna har 19"-rack modularitet 2U, 3U, 6U höjd. Vi har även tre familjer 19"-sub rack Europaformat med 3HE och 6HE, 8 till 14 TE PSE (100-250W) 3HE, PSC(50-240W) 3HE samt PSC(400-800W) 6HE.

Vi på Polyamp kan leverera mekaniska system och anpassningar som är baserade på våra enheter, så som säkra system med dubbel eller enkel redundans 2x (N+1) för kraft- eller off shore-applikationer.

Polyamp erbjuder högpresterande spänningsomvandlare med hög leveranssäkerhet

Inom Polyamp Power Division, en av våra två företagsdelar, är vi specialiserade på spänningsomvandlare med hög tillförlitlighet för användning i tuffa miljöer. Tack vare kvalitén på våra produkter och vår höga servicegrad sticker vi ut på marknaden. Hos oss är nära kundrelationer högt prioriterat, vilket har resulterat i att vi idag är stolta över en stabil kundlojalitet på hela 98 %.

Med våra över 40 år inom utveckling och produktion av spänningsomvandlare har vi på Polyamp alltid levererat tillförlitliga enheter med utmärkta data. Enligt en undersökning från Bearing Consulting är Polyamp duktiga på att sköta förfrågningar med hög leveranssäkerhet och för god kommunikation inom organisationen, men också med omvärlden. Kort sagt är Polyamp bra att ha att göra med. Vi är dessutom certifierade enligt ISO9001:2008 och kan garantera leverans inom en till fyra veckor efter genomförd beställning.

Behöver du hjälp att hitta rätt spänningsomvandlare kan våra duktiga medarbetare hjälpa dig. Med vår expertkompetens inom branschen och svarar gärna på dina eventuella frågor.

Besökare

Idag 132

Igår 339

Denna vecka 1538

Denna månad 6955

Alla 264905

Logga in