Menu

Labbaggregat - Laboratorieaggregat

Labbaggregat

Polyamps utbud består av labbaggregat från Delta Elektronika som är en allmän industristandard i Sverige. Labbaggregat används i en mängd olika applikationer, så som telekom, fordonsindustri, kraft, processindustri etc. Inom forskning, samt vid universitet och högskolor har labbaggregat också en given plats. Idag är det driv i solcells och bil applikationer

För höga effekttillämpningar över 1000 W kan labbaggregat även användas som AC/DC aggregat, laddare eller likriktare. Vad som utmärker produktprogrammet på våra labbaggregat är dess tekniska data och tillförlitlighet till en resonlig kostnad.

Polyamp är kvalitetscertifierade och uppfyller kraven i ISO 9001:2008 vilket omfattar utveckling, produktion, försäljning och support av strömförsörjningsutrustning och system.

Polyamp erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa labbaggregat

Polyamp Power Division arbetar med specialitet på strömförsörjningsprodukter. Vi driver egen utveckling och tillverkning av främst DC/DC omvandlare och AC/DC aggregat men även kundanpassningar. Vi besitter gedigen kunskap och expertis om labbaggregat 150 W – 15000 W med hög tillförlitlighet som är utformade för användning i hårdare miljöer.

För ytterligare information och rådgivning angående våra labbaggregat, hör då av dig till oss. Vi svarar på eventuella frågor och berättar gärna närmare om vårt sortiment av labbaggregat. Gemensamt med dig ser vi till att hitta rätt labbaggregat utefter dina behov och önskemål till korta leveranstider. Ring oss 0120-85410.

Varmt välkommen till oss på Polyamp!

Jag vill ha mer information, vänligen kontakta mig!

Besökare

Idag 91

Igår 394

Denna vecka 813

Denna månad 6230

Alla 264180

Logga in