Menu

Kraftaggregat

Kraftaggregat

Elektronik kräver strömförsörjning. Polyamp erbjuder kvalitativa kraftaggregat till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi korta leveranstider.

Polyamps kraftaggregat har en uteffekt på upp till 3000 W och omfattar små linjära delar för matning av sensitiva förstärkare, DIN monterade, 19"-Europarack format 3HE samt 6HE enheter, som kan monteras eller byggas in.

Vi tillverkar egna kraftaggregat av Polyamps egna märke, men i vårt sortiment kan man även hitta kraftaggregat från Delta Elektronika och Powernet.

  • Delta Elektronikas - konvektionskylda med hög tillförlitlighet och låga störnivåer som även går att styra analogt 2-5V.
  • Powernet - standardprogram med fläktkylda aggregat med intern MCU som kan styra exempelvis en batteriladdningskurva eller styras utifrån. En leverantör som gör kundanpassningar/ kundspecificerade aggregat.

Hos Polyamp finner du ett starkt utbud av kraftaggregat

På Polyamp Power Division arbetar vi med specialitet på strömförsörjningsprodukter. Vi driver både egen utveckling och produktion av kraftaggregat. Vi besitter unik kompetens och expertis om kraftaggregat med hög tillförlitlighet, för användning under tuffa förhållanden.

Vill du ha mer information och personlig service, hör då av dig till oss. Vi ger svar på dina frågor och berättar gärna närmare om vårt sortiment av kraftaggregat. Gemensamt med dig som kund ser vi över dina behov och önskemål för att att hitta ett lämpligt kraftaggregat.

Hjärtligt välkommen till oss på Polyamp!

Besökare

Idag 26

Igår 238

Denna vecka 26

Denna månad 7686

Alla 265636

Logga in