Menu

DC DC Converter

DC DC Converter

Vi har den DC DC converter du behöver

Vi har DC DC converter eller likspänningsvomvandlare byggda för dina användningsområden. Eftersom vi är en av de älsta aktiva tillverkarna i världen har vi erfarenhet om många applikationer runt om i världen.

Vi har egenutvecklade familjer av DC omformare i olika effektklasser 100 W till 2000 W per enhet. Inspänningar från 10 V till 300 V men även högre för större batterier och även tunnelbana 750 VDC. Utspänningar från 5 V till 110 V men även där kan vi göra specialbyggda modeller.

Polyamp ledningssystem är kvalitetscertifierade och uppfyller kraven i ISO 9001:2008 som omfattar utveckling, produktion, försäljning och support av strömförsörjningsutrustning och system. Vi har goda kunskaper om växelriktare för industri och datacenter och hjälper dig gärna ifall du har några frågor.

Hos oss finner du kvalitativa DC omvandlaren för industri, järnväg, militär, process och kraftindustri

Polyamp Power Division är ett företag med lång erfarenhet och avancerade teknologiska kunskaper som arbetar med expertis på strömförsörjningsprodukter. Vi driver egen utveckling och tillverkning av DC-DC omvandlare och nätaggregat och har ett ett kundregister som sträcker sig över hela världen. Vi besitter gedigen kompetens och specialitet om strömförsörjning med hög tillförlitlighet utformad för användning i tuffa miljöer.

Vill du veta mer om DC DC converter?

För personlig rådgivning och vidare information angående våra växelriktare för solceller, ta då kontakt med oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur våra produkter fungerar. Tel 0120-85410.

Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och ditt behov av en DC DC converter. Varmt välkommen!

Jag vill ha mer information, vänligen kontakta mig!

Besökare

Idag 26

Igår 238

Denna vecka 26

Denna månad 7686

Alla 265636

Logga in