Menu

DC AC Inverter

DC AC Inverter

Konstruerar du elektronik och är i behov av DC AC inverter kan vi på Polyamp hjälpa dig. Genom åren har vi tagit fram strömförsörjningar för en rad olika användningsområden där det kan handla om allt från små lokala omvandlare eller fasta växelriktare.

Vi på Polyamp är specialiserade på strömförsörjningsprodukter och vi har konstruerat en rad kundspecifika DC AC inverter - system med avancerad produktutveckling. Vårt sortiment av DC AC inverter och system är specifikt anpassade till fasta telekomanläggningar, men också för tung kraftindustri och industri, samt fasta järnvägsanläggningar. Vilket innebär att de inte är anpassade för mobila applikationer.

DC AC Inverter utefter kundspecifika ändamål

På Polyamp erbjuder vi DC AC Inverter av hög kvalitet som är byggda för bland annat inspänningar 23, 48/60, 110/125a och 220 Vd.c. där det finns programmerbar 230 Va.c. 50 Hz utgång. Vi har även egen tillverkning och utveckling av DC AC inverters som vi också säljer.

Våra produkter är speciellt utvecklade för att leverera hög tillförlighet vid användning i tuffare miljöer. Utefter ändamål kan vi hjälpa dig att ta fram den rätta lösning för din produkt, oberoende om det handlar om en standard eller kundanpassad strömförsörjning.

Hos oss kopplas du alltid ihop med experter som har många års erfarenhet inom branschen som hjälper dig att sätta ihop en komplett kravspecifikation, vilket säkrar att rätt lösning väljs utefter ditt behov och att samtliga normkrav inkluderas för din DC AC inverter.

Vid eventuella frågor och funderingar angående vår produktion och funktion av våra DC AC inverters, hör då av dig till oss. Vi berättar gärna mer om vårt sortiment.

Varmt välkommen till Polyamp.

Besökare

Idag 132

Igår 339

Denna vecka 1538

Denna månad 6955

Alla 264905

Logga in